The Colorfield Performance

The Colorfield Performance keert deze zomer terug naar Park Lingezegen!

Van mei tot oktober 2023 kunnen bezoekers van Park Lingezegen weer genieten van The Colorfield Performance! Vanaf begin mei tot en met eind augustus werken kunstenaars uit binnen- en buitenland aan één groot kleurrijk tijdelijk kunstwerk op het Evenemententerrein aan De Park.

Geestelijk vader en projectleider van The Colorfield Performance Dirk Hakze is blij om weer terug te zijn in Park Lingezegen. “We hebben in 2021 een prachtig project neer kunnen zetten in Park Lingezegen en dat smaakte naar meer. Nu gaan we dit, samen met de kunstenaars, nog eens dunnetjes over te doen”.

Één groot kleurenveld

The Colorfield Performance is een uniek Landart project. Op het Evenemententerrein worden bijna 500 panelen van 1,22 x 1,22 meter opgesteld, die door de zomer heen beschilderd worden door kunstenaars uit binnen- en buitenland. Daarbij werken ze steeds in wisselende groepjes van ongeveer 6 kunstenaars per dag. Iedere kunstenaar kan zijn eigen invulling geven aan het paneel. Er zijn slechts twee regels: er mag met alle kleuren gewerkt mag worden, behalve zwart. En het werk binnen één dag af moet zijn.

Nog een paar plekken vrij voor deelnemers!

Een groot aantal kunstenaars heeft zich al aangemeld om deel te nemen aan The Colorfield Performance, maar er zijn ook nog plekken vrij. Heb je interesse om mee te werken aan dit unieke tijdelijke kunstwerk in de open lucht? Meld je dan aan via:d.hakze@gmail.com of kijk op www.thecolorfieldperformance.nl.