BKV Jeugd Atelier

Maandagavond: deze avond is met name voor de jeugd die naar het voortgezet onderwijs gaat.
Gezien de beperkte interesse is het aanbod voor deze avond komen te vervallen.

Indien op termijn zich weer circa 6 deelnemers aanmelden te zijn, wordt het jeugdatelier op de maandagavond opnieuw opgestart!

Vanaf woensdagmiddag 24 oktober t/m 28 november start om 14:00u tot 16:00u. het tweede blok van het BKV jeugdatelier voor de Jeugd van de Bergeijkse basisscholen. Uiteraard kunnen kinderen die buiten de gemeente Bergeijk naar school gaan ook inschrijven.
Ben je geïnteresseerd, dan ben je op woensdagmiddag vanaf 14:00u. welkom op de Dr. Rauppstraat 37 in Bergeijk.
Graag het inschrijfformulier op deze website tijdig aanmelden!

Dit middagprogramma wordt begeleid door de docente Silvia Hendriks samen met de vrijwilligster Wilhelmien van Dijk.
Er wordt uitgegaan van de interesses van het kind.

Op donderdagmiddag 25 oktober t/m 29 november start om 15:30u. tot 17:30u. het tweede blok van het jeugdatelier voor de Jeugd van de Bergeijkse basisscholen. Uiteraard kunnen kinderen die buiten de gemeente Bergeijk naar school gaan ook inschrijven.
Ben je geïnteresseerd, dan ben je op donderdagmiddag vanaf 14:00u. welkom op de Dr. Rauppstraat 37 in Bergeijk.
Graag het inschrijfformulier op deze website tijdig aanmelden!

Dit middagprogramma wordt voorlopig begeleid door de docente Silvia Hendriks, die ook op deze middag de deelnemers op een zeer eigentijdse, speelse en ontdekkende wijze met een diversiteit aan technieken en onderwerpen meeneemt op een ontdekkingsreis in de oh zo “rijke” vormwereld. Uiteraard rekening houdend met de leeftijd en wensen van het kind.

De deelnamekosten zijn € 5,- per middag/per les – per blok. (bijv. woensdagmiddagen van 24-10-2019 t/m 28-11-2019): totale kosten van dit blok  = € 30,-)
Het bedrag kan bij aanvang van avond-middag cash betaald worden aan de docent of via onze bankrekening NL39RABO0130849928 overgemaakt worden. Indien er voor de laatste optie gekozen wordt, gelieve dan het dagdeel en de naam van uw kind te vermelden!