BKV Jeugdatelier

Aan deelnemers van het BKV Jeugdatelier en ouders

Het derde blok van 2020 van het BKV Jeugdatelier zit er weer op.

Het volgende blok start op woensdagmiddag 11 en donderdagmiddag
12 maart 2020.

Voor de duidelijkheid:
Kinderen zijn welkom vanaf groep 4 – dus vanaf circa 7 jaar!
Bij voldoende belangstelling en het vinden van een geschikte docent(e) kunnen we mogelijk op zaterdagochtend een aanbod realiseren voor kinderen vanaf groep 1,

Op woensdagmiddag zal docente Silvia hendriks, samen met vrijwilligster Wilhelmien het aanbod blijven verzorgen. Zij nemen de kinderen mee op reis naar het zéér kleurrijke Mexico !

Mexican symbols-line drawings in color. Can use for Mexican tin art inspiration.

Op donderdagmiddag  zal beeldhouwer Cil Mandigers , samen met vrijwilligster Marjan Smits, de werkstukjes van de vorige periode afwerken om daarna in de voetsporen te treden van de kunstenaar Alberto Giacometti

images

Alberto Giacometti was een Zwitsers schilder en beeldhouwer, vooral bekend geworden met zijn beeldhouwwerk van de dunne, lopende man (L’Homme qui marche uit 1961). Deze dunne, langgerekte lopende figuur nemen we als basis voor de opdracht. We maken zelf een draadfiguur, omhuld met was. klei of papier maché

Wij vragen u als ouders  hun kinderen tijdig op te geven voor het volgende blok.
– woensdagmiddag  14:00u. – 16:00u. van 11 maart 2020 t/m 15 april 2020
– donderdagmiddag 15:30u. – 17:30u.  van 12 maart 2020 t/m 16 april 2020
Heeft u opmerkingen of vragen over de gang van zaken, dan horen wij dat graag van u.
Wat betreft de deelname kosten;  € 30,- voor 6 middagen.
Om het zowel voor de docenten als de penningmeester gemakkelijk te maken gaat onze voorkeur er naar uit dat u het bedrag overmaakt op de rekening van de BKV – IBAN NL39RABO0130849928 (met vermelding van de naam van u kind en de middag waarop uw kind wil deelnemen).
Uiteraard kunt ook ook per keer betalen.
Ouders met beperkte financiële middelen kunnen contact opnemen met het zorgloket van de gemeente.

Met vriendelijke groet, mede namens de docenten en vrijwilligers

Joseph van den Enden – Woordvoerder  BKV
0031-(0)620745583