Vakantie Aanbod Jeugd Atelier

Tijdens de vakantieperiode, op de woensdagmiddagen 5, 12 en 19 augustus en op de donderdagmiddagen 6, 13 en 20 augustus is het jeugdatelier in de Dr. Rauppstraat 37 Bergeijk weer open voor de jeugd.
Kinderen, die al op vakantie zijn geweest of door omstandigheden niet op vakantie gaan, kunnen tussen 14:00 en 16:00 uur creatief losgaan onder leiding van Silvia Hendriks en Cil Mandigers met ondersteuning van een paar vrijwilligers.
De kosten per middag bedragen € 5,00, inclusief materialen.

Let op… Kinderen kunnen zich opgeven voor het vakantie programma van het Jeugd Atelier door hun gegevens door te geven (leeftijd, adres, telefoonnr. en e-mailadres) via 0031-(0)620745583 of bkvjeugdatelier@gmail.com
Ouders met beperkte financiële middelen kunnen contact opnemen met het zorgloket van de gemeente.

Met vriendelijke groet, mede namens de docenten en vrijwilligers

Joseph van den Enden – Woordvoerder  BKV
0031-(0)620745583