BKV Jeugdatelier

Aan deelnemers van het BKV Jeugdatelier en ouders

Het tweede en laatste blok van 2019 van het BKV Jeugdatelier zit er weer op.
Woensdagmiddag 27 en donderdagmiddag 28 november waren de laatste Jeugdatelier middagen van dit jaar.
Tsja, de tijd vliegt!
We kunnen terugkijken op heel veel enthousiasme bij zowel de deelnemers als docenten.
Het volgende blok start op woensdagmiddag 15 en donderdagmiddag 16 januari 2020.
Tot onze spijt zijn we blijkbaar in onze laatste berichtgeving m.b.t. het derde blok niet duidelijk genoeg geweest wat betreft de leeftijdsgrens van de deelnemers.

Voor de duidelijkheid:
Kinderen zijn welkom vanaf groep 3 – dus vanaf circa 7 jaar!
Bij voldoende belangstelling en het vinden van een geschikte docent(e) kunnen we mogelijk op zaterdagochtend een aanbod realiseren voor kinderen vanaf groep 1,

Op woensdagmiddag zal Silvia zal samen met vrijwilligster Wilhelmien het aanbod blijven verzorgen.
Keramist Joseph van den Enden zal vanuit zijn bekendheid met klei , op de woensdagmiddag de kinderen kennis laten maken met deze techniek. We gaan in de voetsporen van Picasso borden maken waarop de kinderen hun eigen ontwerp aanbrengen.

Op donderdagmiddag  zal Cil Mandigers, als gepokt en gemazelde beeldhouwer, de kinderen kennis laten maken met de beginselen van de beeldhouwtechniek.
Begonnen wordt met het bewerken van speksteen, wat een vrij zachte steen is, die onder meer bewerkt kan worden met vijltjes. Daar komen in beginsel nog geen beitels bij aan te pas.

Wij vragen u als ouders  hun kinderen tijdig op te geven voor het volgende blok.
– woensdagmiddag  14:00u. – 16:00u. van 15-jan-2020 t/m 19-febr-2020
– donderdagmiddag 15:30u. – 17:30u.  van 16-jan-2020 t/m 20-febr-2020
Heeft u opmerkingen of vragen over de gang van zaken, dan horen wij dat graag van u.
Wat betreft de deelname kosten;  € 30,- voor 6 middagen.
Om het zowel voor de docenten als de penningmeester gemakkelijk te maken gaat onze voorkeur er naar uit dat u het bedrag overmaakt op de rekening van de BKV – IBAN NL39RABO0130849928 (met vermelding van de naam van u kind en de middag waarop uw kind wil deelnemen).
Uiteraard kunt ook ook per keer betalen.
Ouders met beperkte financiële middelen kunnen contact opnemen met het zorgloket van de gemeente.

Met vriendelijke groet, mede namens de docenten en vrijwilligers

Joseph van den Enden – Woordvoerder  BKV
0031-(0)620745583