Lezing Bob Bruns

LEZING DOOR BKV-LID ROB BRUNS (Mutatie!!)

Door omstandigheden zal de lezing van Bob Bruns verplaatst worden naar donderdagavond 20 februari a.s.

Bob Bruns geeft een lezing geven over zijn werk en zijn werkzame leven als kunstenaar en ontwerper van inrichtingen van diverse musea, nationaal en internationaal.
Ontwerpen komen bij Bob Bruns Ruimtelijke & Grafische Vormgeving bijna ambachtelijk tot stand. Maar wat belangrijker is: stap voor stap. Daarbij hanteert hij een beproefde methode om tot een fraai en vooral communicatief ontwerp te komen. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een update of het nieuw ontwikkelen van driedimensionale thema’s.

De presentatie van Bob bestaat uit:

– Een film van Ben Smit Multimedia over zijn werkzame leven 1948 – 2006
– Een animatie over de introductie telebankieren 1974 – 1988
– Zijn gerealiseerde projecten als museumvormgever 2000 – 2020
– Leader Bob Bruns Ruimtelijke vormgeving
– zijn vrij werk

Voor BKV-leden is de toegang gratis, voor vrienden van de BKV € 2,50 en voor niet-leden € 7,50
U bent welkom vanaf 19:30u.
De lezing begint om 20:00u.

Adres Dr. Rauppstraat 37 te Bergeijk