Beeld en Beleving

Beeld & Beleving uitgesteld naar 2021!

Kijken, voelen, ruiken en luisteren naar Kunst

Vanwege de maatschappelijke situatie die is ontstaan door het coronavirus en de gevolgen daarvan voor mens en samenleving is besloten om de expositie in 2020 geen doorgang te laten vinden.

Die periode van onzekerheid bood geen ideale context voor een succesvol evenement. Juist omdat elkaar ontmoeten in nabijheid belangrijk is voor het actief beleven van kunst. Vandaar dat in goed overleg met alle partners is afgesproken om Beeld & Beleving te verplaatsen naar 2021.

We vertrouwen erop dat we elkaar dit jaar alsnog kunnen ontmoeten bij dit brede sociaal-culturele evenement.
De nieuwe data zijn: zondag 4 juli t/m zondag 29 augustus 2021

De BKV biedt tijdens deze periode diverse workshops aan.

Workshops in het kader van ‘beeld en beleving: wo. 28 juli, 4, 11, 18 en 25 aug. van 14.00 – 16.00 uur

Opgeven via het invulformulier of mailen naar info@bergeijksekunstenaarsvereniging.nl

Herten, eenhoorns en giraffen voor expositie in Cultuurhuis Bergeijk, gemaakt door kinderen die deelnemen aan het BKV Jeugd Atelier op de woensdag- en dondermiddagen.

Herten, eenhoorns en giraffen maken voor buitenexpositie in Cultuurhuis Bergeijk | Kempen | ed.nl

Graag aangeven welke dag(en) je kunt helpen als vrijwilliger; je kunt ook aangeven als je een workshop (samen met iemand) wilt verzorgen. Graag zo spoedig mogelijk doorgeven.

Voor actuele informatie verwijzen wij u graag naar de website van
Contact adres en de Website van BEELD & BELEVING