Docent(e) Jeugdatelier gezocht

BKV Jeugdatelier donderdagmiddag (15.30 – 17.30 uur)

Oproep Docent(e) kunst – beeldende vorming

De Bergeijkse Kunstenaarsvereniging is voor de donderdagmiddagen op zoek naar een creatieve geest! We zoeken een docent(e) met onder meer didactische kwaliteiten op het vlak van kunstzinnige vormgeving, die de kar wil trekken aangaande de inhoud van de lessen.
Kunst is meer dan alleen verf op doek smeren of klei in je handen kneden. Het is een beleving, een manier om een stukje van de wereld te zien en te begrijpen.
We zoeken een kunst-docent(e) die de passie voor creativiteit deelt en de artistieke vonk bij onze jonge deelnemers aan het BKV jeugdatelier in de leeftijdscategorie van 7 t/m 12 jaar, laat overslaan.
Blok 4 begint donderdag 14 maart en behelst 5 middagen (do. 14, 21, 28 mrt. 4, 11 april). Blok 5 is dit schooljaar vanaf half mei t/m half juni. Er staat een vergoeding tegenover.

Ben jij die bevlogen docent(e), die kunst tot leven brengt op een manier die de huidige tijd weerspiegelt? Zie jij jezelf wel aansluiten bij de ideeën van onze vereniging  van (amateur)kunstenaars en creatievelingen?
Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Joseph van den Enden
Voorzitter BKV