Kunstenaars Werk-weekend

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 9 september 2016 - 11 september 2016
Hele dag

Locatie
Landal Domein De Schatberg

Categorieën


parijs2009150b

Uitnodiging voor deelname aan het Kunstenaars Werk-weekend, dat gehouden zal worden  in het weekend van 9 – 10 en 11 September 2016.
Het belooft een inspirerende 32e editie te worden op een prachtige groepsaccommodatie in op het terrein van Camping / Bungalowpark De Schatberg in Sevenum (zie voor meer informatie www.schatberg.nl).
Kosten voor deelname per persoon: 125,= Euro
Wij bieden: – Een mooie groepsaccommodatie, met overkapping, in het centrum van het Peelgebied. – Hotelkamers van 2 en 4 bedden per kamer / inclusief beddengoed. – Ontbijt / lunchpakket  voor zaterdag en zondagmorgen en middag, een diner voor zaterdagavond      inclusief 1 consumptie voor zaterdagavond. – Koffie / thee en dergelijke tijdens ontbijt / lunch gratis, overige dranken zoals frisdranken / wijn /   bier tegen gereduceerde prijzen. – Alle kosten zoals schoonmaakkosten / toeristenbelasting en dergelijke zijn in de prijs inbegrepen. Bij deelname dienen alle kosten vooraf betaald te worden. Indien U verhinderd bent door (familie) omstandigheden en/of ziekte kunnen er geen gelden geretourneerd worden. Het is daarom verstandig om dit risico af te dekken door het afsluiten van een risicoverzekering.

 

Graag een bericht over wel / niet deelnemen per post of email versturen aan:
Emerentia van Vroenhoven
Kapelstraat 28
4817 NZ   Breda
email:  emerentia@online.nl tel.: 0653843729

Geef een reactie