KUNST = DE KERN

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 27 mei 2016
14:00 - 21:30

Locatie
Rythovius College

Categorieën


Rythoviuslogo K = K

Onder de  titel KUNST = DE KERN organiseert  het Rythovius College in Eersel op vrijdag  27 mei een kunstmanifestatie. Het doel is de mogelijkheden van kunstonderwijs en creatief werken zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen. Wij willen graag het statement maken dat kunst er toe doet!

Een breed publiek gaan we inzicht te geven in het creatieve proces: van idee / ontwerp tot product. Ook willen we het belang van de creativiteit en de mogelijkheden daarvan  voor het werkveld laten zien. Ongeveer een 50-tal oud-leerlingen die “iets” met kunst zijn gaan doen geven inhoud aan deze dag. Omdat de deelnemers uit een breed werkgebied komen zullen de presentaties heel divers zijn. U kunt daarbij denken aan exposities, lezingen ( TEDx of PechaKucha), presentaties, workshops en performances. Op deze dag verwachten we o.a. de volgende disciplines: architectuur, design, muziek, fotografie, schilderkunst, ruimtelijke installaties, grafisch ontwerp, illustratie, videokunst, culinaire kunst, galeriemanagement etc., etc..

Als publiek voor KUNST = DE KERN richten we ons op leerlingen en hun ouders, het onderwijs, het kunstwerkveld maar ook bedrijven waar creativiteit en vormgeving een grote rol spelen. KUNST = DE KERN is vrij toegankelijk voor belangstellenden op 27 mei vanaf 14.00  tot 17.00 uur en ’s avonds van 19.30 tot 21.30 uur.

Wij menen dat het goed is dat we van elkaar weten en onderling inspireren!

Geef een reactie