Open dagen Hofmanheide

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 29 april 2017 - 30 april 2017
11:00 - 17:00

Locatie
Hofmanheide Creatief

Categorieën


Zaterdag 29 april en zondag 30 april zijn er creatieve open dagen in het buitengebied van Bergeijk.  Dan organiseert Hofmanheide Creatief van 11.00 tot 17.00 uur open dagen voor iedereen die in beeldhouwen, keramiek of kunst is geïnteresseerd. De toegang is gratis.

Tijdens die dagen is er van alles te doen.

Werk van de amateurs en kunstenaars  is in ruime mate te zien, maar u ziet deze kunstenaars ook aan het werk en zij zullen u graag vertellen, wat hen beweegt en waarom zij in dit paradijselijke stukje Bergeijk zijn neergestreken. Tevens kunt u informatie krijgen over de diverse cursussen van de docenten zelf.
Een bezoek aan Hofmanheide Creatief is op zich al de moeite vanwege de schitterende ligging in het buitengebied van Bergeijk pal tegen de Belgische grens en naast de N 69 die van Valkenswaard naar Hasselt loopt. 

 

 

Hofmanheide Creatief is opgezet door Ine van Vroenhoven en Hans Schellens, die in enkele jaren een voormalige boerderijruïne hebben omgetoverd tot een kunstparadijs met daarbij een Bed
& Breakfast huisje.

Door het jaar heen organiseert Hofmanheide Creatief vele cursussen en workshops, vooral op het gebied van beeldhouwen, boetseren, keramiek en beeldende vorming. Bedoeling is om amateurs en professionals onder begeleiding te stimuleren in hun creativiteit. Deze workshops worden altijd geleid door erkende specialisten op de betreffende deelgebieden van allerlei aard. Er worden ook workshops georganiseerd in Normandië.

Beeldhouwparadijs Hofmanheide creatief
Hofmanheideweg 2
5571 TX Bergeijk
040-2906431 / 06-53 410 475
info@hofmanheide.nl – www.beeldhouwparadijs.nl

 

Geef een reactie