VOGELVERSCHRIKKERS FESTIVAL

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 14 oktober 2017 - 22 oktober 2017
00:00

Locatie
Festivallocatie

Categorieën


 

 

NEGEN DAGEN TOTAALFESTIJN MET 100 VOGELVERSCHRIKKERS ALS DECOR. DÁT IS HET VOGELVERSCHRIKKERFESTIVAL IN VALKENSWAARD. SINDS 2000 LANDT HET FESTIVAL IEDERE TWEE JAAR IN HET VAN BESTPARK OM DAAR MENSEN SAMEN TE BRENGEN, SAMEN TE LATEN CREËEREN EN TE LATEN VERRASSEN. EEN SFEERVOLLE PLEK VOOR LEKKER ETEN EN DRINKEN, OM TE DANSEN, TE VERBAZEN, TE ONTMOETEN OF GEWOON OM LEKKER TE ZIJN.

Het Vogelverschrikkerfestival laat iedereen genieten van de unieke, vreemde, bizarre en sprookjesachtige wereld van de vogelverschrikker. Het tweejaarlijkse festival biedt een fantastische combinatie van kunst, cultuur en sfeer voor jong en oud. Basis van het festival vormt een expositie van 100 vogelverschrikkers die tijdens de openingsdag – de dag van de makers – worden gebouwd. Dan komen kunstenaars, ontwerpers, architecten, boeren, maar ook creatieve amateurs van heinde en verre naar Valkenswaard om een spectaculaire vogelverschrikker te maken. In de week daarna ontspint zich een verrassend programma voor groot en klein. In de bijzondere sfeer van het festival voelen vele activiteiten zich thuis: van (wereldse) muziek tot cabaret en van workshops tot theater.

Op geheel eigen manier vormt het Vogelverschrikkerfestival sinds jaren voor velen een warm nest in de herfstvakantie.

Met 

dagelijks leuke activiteiten in een omgeving die iedere keer weer verrast en waarin eigenlijk iedereen zich heel snel thuis voelt.

MEEDOEN……!!!!!!!! : http://www.vogelverschrikkerfestival.com/meedoen/als-deelnemer/

Contactgegevens

Internationaal Vogelverschrikkersfestival

Frans van Beststraat 
5554 EA Valkenswaard

 info@vogelverschrikkerfestival.com

Geef een reactie